Зачленете се во eterna360

Со членувањето во eterna360 клубот сите наши членови стекнуваат одредени бенефиции и поволности. Имаме неколку типови на eterna360 картички со кои  добивате професионална превентивна стоматолошка нега за ниска годишна претпaлата и заштеда за други стоматолошки интервенции.

Аплицирајте на телефонскиот број 078 309147 (на Viber) или контактирајте не преку e-mail: contact@eternalhc.mk, за што побргу да започнете да ги користите придобивките што ви ги носи вашата Етерна клуб картичка.

Детали:

  • Етерна Клуб картичката не е стоматолошко осигурување и може да се користи само во нашата стоматолошка клиника.
  • Членството не може да се пренесува.
  • Членството не може да се комбинира со стоматолошко осигурување.
  • Членството не е преносливо на друго лице, односно членството и бенефитите се однесуваат исклучиво на лицето на чие име гласи клуб картичката.
  • Бенефитите што ги носи картицата не се валидни пред да станете член на нашата Етерна Клуб картичка.

Правила и услови:

  • 12-месечната претплата се плаќа целосно во моментот на регистрација пред да се применат попустите.
  • Членството важи од денот на купувањето.
  • Одговорноста за максимизирање на придобивките од клуб картичката е во целост на членот на истата.
  • Ако привилегиите кои картичката ги носи не се искористат, нема можност истите да се трансферираат следната година , а воедно и нема можност за поврат на средствата.

ЗАЧЛЕНЕТЕ СЕ!