Закажете термин

Со пополнување на податоците од контакт формата можете да закажете термин за преглед и/или консултација или закажете на телефоните:

+389 (0)2 30 91 470
+389 (0)78 30 91 47
Viber: 078 30 91 47

Закажете термин

Со пополнување на податоците од контакт формата можете да закажете термин за преглед и/или консултација или закажете на телефоните:

+389 (0)2 30 91 470
+389 (0)78 30 91 47
Viber: 078 30 91 47