Прашалник за мерење на задоволството на пациентите

Почитувани,

Eterna LHC се секогаш заинтересирани да знае, и тоа, од различни аспекти, колку и дали сте задоволни од нашата пракса. Ве молиме дозволете си некоја минута и завршете го нашиот прашалник и опишете ни како се чувствувате после Вашата посета кај нас и нашата дадената стоматолошка услуга.

  1. Изгледот на нашите клиники
  ОдличноЗадоволителноСредноЛошо
  2. Пристапноста до нашите клиники
  ОдличноЗадоволителноСредноЛошо
  3. Хигиената во нашите простории
  ОдличноЗадоволителноСредноЛошо
  4. Приемот и односот на администраторот
  ОдличноЗадоволителноСредноЛошо
  5. Приемот и односот на стоматологот
  ОдличноЗадоволителноСредноЛошо
  6. Приемот и односот на стоматолошката сестра
  ОдличноЗадоволителноСредноЛошо
  7. Стерилноста на работното место
  ОдличноЗадоволителноСредноЛошо
  8. Пружаната стоматолошка услуга
  ОдличноЗадоволителноСредноЛошо
  9. Дали би се вратиле повторно кај нас
  ДаМожебиНе
  10. Дали би не препорачале на други
  ДаМожебиНе
  Дали мислите или имате некаква Ваша идеја со која би ни помогнале да ја подобриме нашата целокупна работа. Ве молиме опишeте подолу:

  Закажете термин


   Со пополнување на податоците од контакт формата можете да закажете термин за преглед и/или консултација или закажете на телефоните:

   +389 (0)2 30 91 470
   +389 (0)78 30 91 47
   Viber: 078 30 91 47

   Закажете термин

   Со пополнување на податоците од контакт формата можете да закажете термин за преглед и/или консултација или закажете на телефоните:

   +389 (0)2 30 91 470
   +389 (0)78 30 91 47
   Viber: 078 30 91 47