ДИГИТАЛНА СТОМАТОЛОГИЈА

Дигиталната стоматологија подразбира употреба на стоматолошки технологии или уреди кои вклучуваат дигитални или компјутерски контролирани компоненти за извршување на забни процедури, наместо употреба на механички или електрични алатки. Употребата на дигитална стоматологија го прави спроведувањето стоматолошки процедури поефикасно отколку користењето механички средства, како за реставративни, така и за дијагностички цели.

Се користи како начин за олеснување на стоматолошките третмани и предлагање на нови софистицирани начини за задоволување на зголемените побарувања на пациентите на Eterna LHC во сите области на стоматологијата. Во нашиот секојдневен ритам на работа се имплементираат следниве дигитални технологии:

Видеа

Закажете термин


  Со пополнување на податоците од контакт формата можете да закажете термин за преглед и/или консултација или закажете на телефоните:

  +389 (0)2 30 91 470
  +389 (0)78 30 91 47
  Viber: 078 30 91 47

  Закажете термин

  Со пополнување на податоците од контакт формата можете да закажете термин за преглед и/или консултација или закажете на телефоните:

  +389 (0)2 30 91 470
  +389 (0)78 30 91 47
  Viber: 078 30 91 47