ЗДРАВА ПРИЧИНА ЗА НАСМЕВКА

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД!

ЗДРАВА ПРИЧИНА ЗА НАСМЕВКА

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД!

Добредојдовте во Eterna LHC

Основни принципи кои се темели на нашата стоматолошка грижа:

Секој пациент е исклучително важен и со своја индивидуална проблематика. Секому се приоѓа стручно со сеопфатен пристап со кој  стоматологијата станува предвидлива и  долготрајна. Ваквиот начин овозможува вашата состојба да биде разгледана од сите аспекти вклучувајќи го и медицински статус како и вашата забна состојба.

Градење на цврсти и етички меѓусебни односи базирани на доверба и висока свесност

Високо организирана и професионална услуга која континуирано се подобрува и усовршува во сите полиња на стоматологијата која вклучува концепциски , технолошко-технички и хумани ресурси

Пријателскиот однос, љубезноста и професионализмот создаваат атмосфера и услови заедно да го победиме стравот на некои пациенти од „посета на забар“ со што ќе овозможиме најдобра грижа и целосно разбирање

Инфекциската контрола кај нас е секогаш на алармантно и највисоко ниво, во согласност со сите светски стандарди

Ние сме длабоко убедени дека превенцијата и профилаксата се најдобро решение за да уживате во долг и квалитетен живот

Подобра технологија овозможува подобра стоматологија, безболна и најсовремена терапија, високо организирана и професионална услуга и бескомпромисен квалитет за рана дијагностика, безболна и навремена терапија и одржување на забите

Eterna LHC, место каде науката и клиничкото искуство се соединуваат!

Добредојдовте во Eterna LHC

Основни принципи кои се темели на нашата стоматолошка грижа:

Секој пациент е исклучително важен и со своја индивидуална проблематика.Секому се приоѓа стручно со сеопфатен пристап со кој  стоматологијата станува предвидлива и  долготрајна. Ваквиот начин овозможува вашата состојба да биде разгледана од сите аспекти вклучувајќи го и медицински статус како и вашата забна состојба.

Градење на цврсти и етички меѓусебни односи базирани на доверба и висока свесност

Високо организирана и професионална услуга која континуирано се подобрува и усовршува во сите полиња на стоматологијата која вклучува концепциски , технолошко-технички и хумани ресурси

Пријателскиот однос, љубезноста и професионализмот создаваат атмосфера и услови заедно да го победиме стравот на некои пациенти од „посета на забар“ со што ќе овозможиме најдобра грижа и целосно разбирање

Инфекциската контрола кај нас е секогаш на алармантно и највисоко ниво, во согласност со сите светски стандарди

Ние сме длабоко убедени дека превенцијата и профилаксата се најдобро решение за да уживате во долг и квалитетен живот

Подобра технологија овозможува подобра стоматологија, безболна и најсовремена терапија, високо организирана и професионална услуга и бескомпромисен квалитет за рана дијагностика, безболна и навремена терапија и одржување на забите

Eterna LHC, место каде науката и клиничкото искуство се соединуваат!

Закажете термин


  Со пополнување на податоците од контакт формата можете да закажете термин за преглед и/или консултација или закажете на телефоните:

  +389 (0)2 30 91 470
  +389 (0)78 30 91 47
  Viber: 078 30 91 47

  Закажете термин

  Со пополнување на податоците од контакт формата можете да закажете термин за преглед и/или консултација или закажете на телефоните:

  +389 (0)2 30 91 470
  +389 (0)78 30 91 47
  Viber: 078 30 91 47

  Зошто ЕТЕРНА?

  • Единствени воспоставени протоколи од ЕФП и ААП
  • Единствени со технологија за Рана детекција на орален карцином
  • Најдобри и единствени во третирањето на Пародонталната болест
  • Први и единствени во Ласерска стоматологија
  • Најмодерно опремен центар за ултразвучна и ласерска стоматологија